Klik hier voor 1 Reactie te plaatsen

Gepubliceerd op 10 april 2023 om 22:11

Reactie plaatsen

Reacties

Bodine
3 jaar geleden

Hallo allemaal,

Graag wil ik laten weten dat ik enorm blij ben met deze familie en hun honden. Ik mag vaak komen kijken en mag al mijn vragen stellen :) Ook worden er regelmatig foto's en video's gestuurd waardoor ik het gevoel krijg alsof ik niks van de ontwikkeling van m'n pup mis, dit waardeer ik enorm!

Eline
3 jaar geleden

Dag iedereen,

Allereerst wil ik zeggen dat John en Thea de toekomstige baasjes heel goed begeleiden. Het is de eerste hond die mijn gezin en ik krijgen, dus zaten we met veel vragen. Deze vragen beantwoorden John en Thea allemaal, en geven ons zelfs tips. Er worden regelmatig foto’s en video’s gestuurd van de puppy’s wat natuurlijk heel leuk is om te zien. Zo zie je heel goed hoe klein ze in het begin zijn en hoe snel ze groeien, wat echt fantastisch is om te zien! We mogen zo vaak langskomen als we willen, en dit appreciëren we enorm. Je merkt heel hard dat deze familie heel veel om de honden en de pups geven en dit is iets wat wij heel belangrijk vonden. Wij zijn heel erg tevreden!

Anneloes
3 jaar geleden

Wij hebben onze pup Beer nu 3 weken in huis. Hij is inmiddels 12 weken. En wat is het een geweldige en super lieve hond. Ik ben zo blij dat we gewacht hebben tot een van de honden van John en Thea een nestje had. Wat zijn dit lieve mensen die ontzettend goed voor hun honden en de pups zorgen. Zo leuk dat de pups opgroeien in de huiskamer samen met de andere honden en een papegaai :-) Ik was ook heel blij met alle leuke foto’s en filmpjes die we steeds kregen. We mochten vaak langs komen en al onze vragen werden beantwoord. Beer had bij John en Thea al het woord “zit” geleerd en ook was hij al gewend om buiten te plassen waardoor het zindelijk maken hartstikke goed gaat. Wij zijn hartstikke blij met onze lieve hond en de super basis die hij bij John en Thea heeft gehad!

Karin Tabbers
2 jaar geleden

Wij zijn erg blij met Yenthe, een prachtige pup die we ruim 3 weken in huis hebben. Wat hebben John en Thea de pups goed begeleid bij het opgroeien van de eerste 9 weken. De pups groeiden op in huis, samen met 4 volwassen honden en een papegaai. Ze waren dus al bekend met huiselijke geluiden en regelmatig mensen over de vloer. Vanaf 4 weken mochten de pups bekeken en uitgezocht worden. Tussen die tijd en het ophalen waren we welkom om te komen kijken en was er ruimte om vragen te stellen. Regelmatig kregen we filmpjes en foto’s, zo leuk om te zien hoe ze opgroeiden. Ook met de zindelijkheid werd veel geoefend, waardoor Yenthe -op een ongelukje na- zindelijk is. Ze slaapt de hele nacht rustig in haar bench en die is ‘s ochtends droog.
Op de dag van ophalen was er alle aandacht, werd er nog een keer geknuffeld met de vers geborstelde pups en kregen we een leuk pakket mee met o.a. een denkspel, wat voer en een nestdoekje. Kortom: lieve mensen die van dieren houden.

Germa Wildeman
een jaar geleden

3 jaar geleden hebben wij onze Ziggy gekocht bij John en Thea. Dit was zo fijn verlopen hij was in zo’n huiselijke sfeer opgegroeid dat wij dachten als we nog een hond willen dan alleen bij hun vandaan.

Nu hebben we van de tante van Lyv weer een pup gehaald zo’n 3 weken geleden.
John en Thea wisten dat ze Lyv ging heten en hebben haar dan ook gelijk haar bij d’r naam genoemd.
Wat een geweldige fokkers. Heb er geen ander woord voor.
Ze was al bijna zinnelijk toen ze bij ons kwam.
En alle foto’s en filmpjes die je krijg als je moet wachten om je pup te halen is zo enorm leuk.
Ze nemen de tijd voor je als je pup komt uitzoeken en als je de pup komt halen.
Lyv is inmiddels als niet meer ondenkbaar uit ons gezin.
Wat een prachtige honden zijn het ze geven je zoveel liefde.
We zijn blij met zulke goede fokkers. Trots op jullie John en Thea.

Ga zo door
Groetjes Martijn en Germa Wildeman en onze lieve Ziggy en Lyv

Melisa en herm
een jaar geleden

Super leuke pup bij jonh en thea gehaald mensen zijn super aardig pups zijn goed verzorgt lopen in huis rondt met de moeder en dochter krijg goede uitleg en als je vragen heb kan Je atijd bij ze terecht bij ze en ook een pupy app groep dat je ook weet hoe het met de andre pupy is

Sanne & Stefan
een jaar geleden

Wij kwamen na flink speurwerk op internet uit bij John en Thea. Wat we meteen heel goed en fijn vonden is dat John en Thea aangaven dat we eerst maar eens op bezoek moesten komen om te kijken of we wel écht zo’n hond zouden willen (en of zij ons wel hun hondje zouden toevertrouwen).
Moederhond Saffier was toen nog zwanger.
Na een gezellig bezoek en een ‘go’ van beide kanten, kon het wachten op de pup beginnen!
We werden regelmatig op de hoogte gehouden en waren altijd welkom om langs te komen, de koffie stond altijd klaar! Zo leuk en fijn om te zien dat zo liefdevol met de honden en dus ook met de toekomstige baasjes omgaan!

Onze pup Goof is nu ruim 2 weken bij ons, het lijkt al veel langer. We kunnen hem nu al niet meer wegdenken.
Hij is duidelijk heel goed gesocialiseerd bij Joh en Thea, want hij is heel relaxt, niet onder de indruk van bijvoorbeeld bezoek of geluiden.
Het is een hele lieve, makke (zoals onze dierenarts zei), slimme hond. En daarnaast vindt hij en vinden wij het héérlijk om met elkaar te knuffelen. Hij is ook erg lief met onze (en ook andere) kinderen.

We zijn erg blij met onze keuze voor deze fokker en hond!

Lieve groetjes
Sanne & Stefan
Job, Dirk en Gijs

Els en Hans van leur
17 dagen geleden

Beste mensen.
Vorig jaar hebben wij een goldendoodle gekocht bij John en Thea.
We hebben haar Yip genoemd.
We zijn thea en john heel dankbaar want wat is ze goed gesocialiseerd knap en ooh zo lief.
Het ging meteen zo goed met de kleinkinderen en onze andere honden zelfs onze maincoon kat vind onze Yip interessant.
Ze is niet meer weg te denken..ze hoort er helemaal bij.
Als je een leuke slimme en vooral gezonden doodle zoekt.
Kan ik je echt aanraden om bij John en Thea een bezoek te regelen..ze geven je raad en kunt altijd bij ze terecht .deze mensen fokken zoals het hoort.
Nogmaals bedankt John en Thea voor onze slimme gezonde Yip