Benno, Sandra, June & Lily, baasjes van BINK

Wat is het een genot voor elke dierenvriend om een nestje pups samen met mama, los lopende landschildpadden en een vriendelijke papegaai tezamen in een heerlijke tuin met lieve fokkers te mogen begroeten. Huiselijk, dat was het eerste woord dat bij mij opkwam. De pups duikelden over elkaar heen, er lag er eentje voor pampus onder het loungebankje en mama Sterre kwam rustig onze meisjes begroeten. Onder het genot van een kopje koffie vertelden Thea en John honderd uit over de pups, lieve Sterre, de bevalling van de pups en het plezier dat ze van alle dieren hadden. Toen wisten wij het zeker: Hier willen wij dolgraag een pupje vandaan! Ons nieuwe vriendje zou het reutje Diamant worden, alias King Kong (door de dierenarts van Theo en John genoemd hahaha), later door ons omgedoopt in BINK. Eerstgeborene, lekker dik buikje, houdt ervan zich smerig te maken, maar bovenal een knuffel 1e klas. Na het doornemen en tekenen van het contract waren wij voornemens BINK anderhalve week later op te halen....NOT!!! Dat werd 4 dagen later, we konden niet wachten!! BINK was extra opgepoetst, had nog lekker met zijn mama en zusjes met water gespeeld hahaha en kreeg een prachtig puppypakket mee, met daarin o.a. een nestdoek, zijn knuffel, prachtige voerbak met als bodem een afbeelding van zijn "mama", zo lief van John en Thea. En toen moest er toch afscheid worden genomen van hun vriendje. Een dikke knuffel en ook mama Sterre zei haar stoere BINK gedag, wat een prachtig afscheid van iedereen die zo goed voor hem heeft gezorgd! 
BINK is nu 4 dagen thuis, slaapt 's-nachts in zijn bench, is op een klein ongelukje na zindelijk, is super sociaal, heel erg intelligent, ondernemend, vrolijk, geweldig lief en super mooi! Wat hebben we een bekijks! BINK is een vriendje uit duizenden en wij zijn zo blij dat wij het geluk hebben gehad dat we hem in ons leven hebben gekregen. Ontzettend bedankt jullie liefde en toewijding John en Thea, een geweldige start voor BINK!

Groetjes,
Benno, Sandra, June & Lily en BINK

Ruud en Annemieke en Gijs . Baasjes van Kees

Ruud en Annemieke
 

HoiHoi hier een berichtje van onze Kees.
Wij hebben afgelopen zondag onze Kees opgehaald bij Thea en John. We vonden het als nieuwe baasjes van Kees best wel spannend zeker in het uur er naar toe rijden ging het steeds meer kriebelen. En wat was Kees gegroeid zeg ruim 2 weken daar voor zijn we nog bij Kees op bezoek geweest.

Wat is Kees met liefde verzorgt bij Thea en John. Ze hebben alle liefde en energie in de pups gestoken. Dat merkten we al als we daar op bezoek kwamen. We konden altijd langs komen de koffie stond altijd klaar en ze namen alle tijd voor ons. De mama hond Sterre wat een kanjer van een lieve hond is dat. Die heeft goed voor haar pup's gezorgd.
Sinds zondag is Kees dus bij zijn nieuwe baasjes. En wat doet hij het goed. Eerste nacht in de bench ging super net als alle andere nachten. Rond 22:30 uur gaat ie voor het laatst uit en dan slaapt ie door tot 6:30 uur zijn slaap plekje is dan helemaal droog. Kees doet al zijn behoefte al buiten en geeft het zelf ook goed aan.

ja wij zijn echt mega super verliefd op hem en nu al een lid van ons gezin. Kees doet het zo goed dat is echt genieten.

dat komt mede door de liefde en aandacht die Kees heeft gekregen bij het gezin van Thea en John.

Wij hopen dat de andere baasjes van Kees zijn broer en zusjes met net zoveel genieten als wij nu doen.

Groetjes Ruud en Annemieke Gijs en Jack en poot van Kees