Vera Jonker

Lieve John en Thea,

Een paar maanden geleden waren wij op zoek naar een pup, een Golden Doodle.
Via het internet kwam ik op jullie site terecht. Dat was meteen een klik. Al uit jullie website blijkt jullie liefde voor de honden.
Ik heb het inschrijfformulier ingevuld en kreeg eigenlijk al direct een reactie terug. Toevallig zou er die week een nestje geboren worden en we maakten een kans als er genoeg puppies waren. Na telefonisch contact zijn we naar jullie toe gereden om kennis te maken. Want ook daaruit blijkt hoeveel jullie van de honden houden. We moesten namelijk eerst kennismaken voordat jullie besloten dat we pupwaardig zijn. Dat gaf een goed gevoel. Mensen die de pups niet aan iedereen meegeven, zijn goed voor dieren. Of zoals jullie zeiden: het voelt als onze kindjes en die geven we ook niet zomaar mee aan iedereen.
Na de geboorte waren er genoeg puppies en stonden we op de wachtlijst. Na ongeveer 4 weken mochten we er een komen uitzoeken. Toen zagen we hoe goed de puppies het bij jullie hebben. Dat
legt de lat heel hoog voor de nieuwe baasjes om dat voort te zetten.

Inmiddels hadden jullie een appgroep aangemaakt voor alle toekomstige baasjes. Dat is een feest. Bijna iedere dag krijgen we foto’s en filmpjes van onze pups. Ik heb nog nooit zoveel op mijn telefoon gekeken. Verder geven jullie veel tips aan ons mee. We krijgen straks een heerlijke pup, die in een hele fijne omgeving haar eerste stapjes heeft gezet.
We konden het niet beter treffen en kunnen niet wachten tot Maxi bij ons is.

John en Thea, nu alvast bedankt voor jullie liefde en goede zorgen voor de pups.