Naam:
Ruud

E-mailadres:
x@gmail.com

Reacties:
Beste lezer,

Recentelijk hebben wij bij John en Thea een pup afgenomen. Vanwege omstandigheden aan onze kant kon dit niet doorgaan. John en Thea hebben fantastisch meegeholpen en gedacht aan een oplossing. Daarvoor zijn wij hen dankbaar.

John en Thea zijn hele gastvriendelijke en betrouwbare mensen. Het is verder duidelijk de pups uit een nest komen waar veel aandacht en liefde aan wordt besteed. Absolute aanrader dus als je op zoek bent naar een Goldendoodle!

Reacties:
Hallo! Wij zijn de nieuwe baasjes van Ivy. We zochten een pup die bij ons gezin zou passen. In december hoorden wij dat John en Thea 2 nestjes hadden en zijn wij gaan kijken. Wij hebben John en Thea als gezellig en gastvrij ervaren en we kregen ruim de tijd om een pupje te kiezen en vragen te stellen. Na een tijdje tussen de pups gezeten te hebben, hadden we onze keus gemaakt.
De week erop zijn we met onze kids komen kijken en in januari '22 konden wij Ivy eindelijk ophalen!

Ivy is een super pup! Ze is nu ruim 3 weken bij ons en is echt een schatje. De kids lopen ermee weg en onze oudere hond vindt haar ook geweldig. Ze is nu een paar dagen zindelijk, kent 3 commando's en heeft haar eerste les bij de puppycursus gehad. Nieuwe situaties ondergaat ze door eerst rustig te kijken en dan ervoor te gaan, prima toch?!

Wij zijn superblij met haar en we zijn John en Thea dankbaar voor de goede start en hun gastvrijheid.

Groetjes en tot ziens!
Fam. Van Tongeren