Phantoom Doodles

 

Phantom-markering, die soms wordt aangeduid als Dobie-markering, is vergelijkbaar met die van een Doberman, Yorkie of Manchester Terrier. De primaire kleur bedekt het grootste deel van het lichaam, hoofd en benen op een Phantom Goldendoodle. De secundaire kleur verschijnt meestal boven de ogen, op de snuit, borst en onderste delen van de benen, en vaak in de oren en onder de staart.

 

Welke kleuren zijn Phantom Goldendoodles?

Hoewel de markeringen vergelijkbaar zijn met het zwart en bruin van een Doberman, kunnen de kleuren van phantom Goldendoodles variëren. Phantom Goldendoodles kunnen in verschillende kleurencombinaties komen, maar de primaire kleur is meestal zwart, rood, chocolade of zilver.

Black Phantom Goldendoodles kan een secundaire kleur hebben van abrikoos, rood, crème, grijs, zilver of bruin. De secundaire kleur voor rode Phantom Goldendoodles en chocolade Phantom Goldendoodles is meestal abrikoos. Silver Phantom Goldendoodles zijn meestal zilver en crème.

De kleur van een hond verandert vaak naarmate hij ouder wordt. Puppy's kunnen worden geboren met bepaalde kleuren of markeringen die veranderen of verdwijnen wanneer het volwassen wordt.

Phantom Goldendoodles ontwikkelen hun markeringen echter niet. Phantom goldendoodle-puppy's worden geboren met hun markeringen, wat betekent dat u weet hoe uw goldendoodle eruit zal zien als een volwassene terwijl het nog een goldendoodle-puppy is!

Zorgen voor Phantom Goldendoodles

Mensen vragen zich soms af of Phantom Goldendoodles een ander hondenras zijn, of dat ze speciale behoeften hebben op het gebied van verzorging. Phantom duidt niet op een ander type Goldendoodle. Het geeft alleen een unieke en zeer speciale markering aan. Een Phantom Goldendoodle zal hetzelfde liefdevolle temperament hebben als elke andere Goldendoodle, en Phantom Goldendoodles hebben geen speciale zorg of verzorging nodig die anders is dan een solide Goldendoodle.