Reacties Goldendoodle -oss

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 13:52


Reactie plaatsen

Reacties

Bodine
2 jaar geleden

Hallo allemaal,

Graag wil ik laten weten dat ik enorm blij ben met deze familie en hun honden. Ik mag vaak komen kijken en mag al mijn vragen stellen :) Ook worden er regelmatig foto's en video's gestuurd waardoor ik het gevoel krijg alsof ik niks van de ontwikkeling van m'n pup mis, dit waardeer ik enorm!

Eline
2 jaar geleden

Dag iedereen,

Allereerst wil ik zeggen dat John en Thea de toekomstige baasjes heel goed begeleiden. Het is de eerste hond die mijn gezin en ik krijgen, dus zaten we met veel vragen. Deze vragen beantwoorden John en Thea allemaal, en geven ons zelfs tips. Er worden regelmatig foto’s en video’s gestuurd van de puppy’s wat natuurlijk heel leuk is om te zien. Zo zie je heel goed hoe klein ze in het begin zijn en hoe snel ze groeien, wat echt fantastisch is om te zien! We mogen zo vaak langskomen als we willen, en dit appreciëren we enorm. Je merkt heel hard dat deze familie heel veel om de honden en de pups geven en dit is iets wat wij heel belangrijk vonden. Wij zijn heel erg tevreden!

Anneloes
2 jaar geleden

Wij hebben onze pup Beer nu 3 weken in huis. Hij is inmiddels 12 weken. En wat is het een geweldige en super lieve hond. Ik ben zo blij dat we gewacht hebben tot een van de honden van John en Thea een nestje had. Wat zijn dit lieve mensen die ontzettend goed voor hun honden en de pups zorgen. Zo leuk dat de pups opgroeien in de huiskamer samen met de andere honden en een papegaai :-) Ik was ook heel blij met alle leuke foto’s en filmpjes die we steeds kregen. We mochten vaak langs komen en al onze vragen werden beantwoord. Beer had bij John en Thea al het woord “zit” geleerd en ook was hij al gewend om buiten te plassen waardoor het zindelijk maken hartstikke goed gaat. Wij zijn hartstikke blij met onze lieve hond en de super basis die hij bij John en Thea heeft gehad!

Karin Tabbers
een jaar geleden

Wij zijn erg blij met Yenthe, een prachtige pup die we ruim 3 weken in huis hebben. Wat hebben John en Thea de pups goed begeleid bij het opgroeien van de eerste 9 weken. De pups groeiden op in huis, samen met 4 volwassen honden en een papegaai. Ze waren dus al bekend met huiselijke geluiden en regelmatig mensen over de vloer. Vanaf 4 weken mochten de pups bekeken en uitgezocht worden. Tussen die tijd en het ophalen waren we welkom om te komen kijken en was er ruimte om vragen te stellen. Regelmatig kregen we filmpjes en foto’s, zo leuk om te zien hoe ze opgroeiden. Ook met de zindelijkheid werd veel geoefend, waardoor Yenthe -op een ongelukje na- zindelijk is. Ze slaapt de hele nacht rustig in haar bench en die is ‘s ochtends droog.
Op de dag van ophalen was er alle aandacht, werd er nog een keer geknuffeld met de vers geborstelde pups en kregen we een leuk pakket mee met o.a. een denkspel, wat voer en een nestdoekje. Kortom: lieve mensen die van dieren houden.